Happy Birthday Our Best Mom!

Friday, Our best Mom in Our Office had a Birthday.

And we give the best surprise for her (Sayangnya gw ga ikutan pas surprise nya dikasihin) hiks hiks 😦 πŸ˜₯

Tapi ini salah satu gift aja ya bu dari aku. Posting your birthday on my Blog. hehe πŸ˜€

“Selamat ulang tahun Ibu Echa”

Usia mu memang bertambah, tapi itu tidak sama sekali mengurangi kebaikan-kebaikan yang kau lakukan didalam hidupmu.

Terima kasih sudah menganggap kami seperti anak-anakmu dikantor (duile) please jangan berasa tua ya, Ibu masih muda kok πŸ˜‰

doa dari aku, semoga ibu panjang umur, sehat selalu, segala impian, angan dan cita nya tergapai, semoga kesuksesan selalu menyertaimu. dan tidak lupa juga Semoga selalu dalam lindungan Allah SWT. amin ❀

HAPPY BIRTHDAY mamiih echa!

 

Happy Birthday Mommy! birthday cake

 

Advertisements

2 thoughts on “Happy Birthday Our Best Mom!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s